Marjan van Tarrie

Ik ben Marjan van Tarrie- van Leussen , ben 37 jaar en ik woon met mijn man en 2 jongens (9 & 7 jaar) in Dalfsen. In het dagelijks leven werk ik samen met mijn man in ons bedrijf, van Leussen Bestratingsmaterialen, dus bestrating, schutting, grind, zand, kortom alles voor de tuin! Daarnaast heb ik een grote hobby en dat zijn mijn Bonte Bentheimer zeugen Peppa en Pien. Ik heb deze 2 jaar geleden gekocht en geplaatst in het stamboek. Deze dames zijn bij mij om te knuffelen, de methode om volledig tot rust te komen! (zie knorrepot op facebook en instagram)
Ook leek het mij leuk om er verder mee te gaan fokken, inmiddels trots dat de 1ste toom is geboren!!

De reden dat ik graag in het bestuur wil is; Omdat ik graag wil dat dit unieke ras blijft bestaan!! Ik kan mijn bijdrage leveren door actief bezig te gaan met het stamboek, waardoor mijn kennis ook wordt vergroot!

Plaats een reactie